Hvorfor skal man have lavet en tandkrone ?

Hvis din tand ikke kan. Blive pæn mere, det kan være fordi du ikke kan få lavet flere fyldningen ved din tandlæge, eller fordi den en misfarvet og der så ikke er andre muligheder end at få lavet en krone eller måske rende rundt med et hul hele tiden, men det vil hverken jeg eller sikkert heller ikke din tandlæge være specielt glad for, for det første så er det altså ikke særligt pænt eller nemt at spise når man mangler sine tænder.

Hvordan ser en krone ud?
Man kan få lavet kroner ved sin tandlæge så man ikke kan se at det ikke er en rigtig tand, man behøver jo ikke få lavet en af guld, man kan sagtens få lavet en af porcelæn, så kan man slet ikke se at det ikke er en rigtig tand. Det er som hvis tandlægen laver en ny tand fordi den gamle er knækket det kan man heller ikke se mere. Der er sket meget siden de startede med at lave kroner og broer.

Hvad laver man kroner af?
De stærkeste kroner laver tandlægen af guld, men min mening er at det ikke ser så pænt ud, så jeg ville nok foretrække at få lavet en af porcelæn.
De er måske ikke så stærke men jeg syntes at tandlægen skal lave en for jeg har ikke lige lyst til at rende rundt med guld i munden hvor alle kan se det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *